Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Jeugdkampioen 2015-2016

Afgelopen zaterdag was het zover: de laatste lesdag van seizoen 2015-2016. Het was tevens ook de laatste speeldag van de competitie. Bij het kampioenschap stond Viet er iets beter voor dan zijn broertje Hoang, maar wist hij die voorsprong ook vast te houden?

IMG_7550.JPG

Ja, dat lukte en hiermee is Viet onze nieuwe clubkampioen! Op een puntje achterstand volgde Hoang op de 2e plaats. Het verliespartijtje tegen Thijn kan hem weleens het kampioenschap gekost hebben. Op de 3e plaats, met alleen verliespartijen tegen Viet en Hoang, volgde Danny. Toevallig precies hetzelfde trio dat vorig jaar de prijzen wist te veroveren, alleen ditmaal in een net iets andere volgorde.

IMG_7560.JPG  IMG_7563.JPG

Ook nog wat bijzondere aandacht is er voor de nummer 4 van onze jeugdafdeling. Met minder dan een half jaar les wist Jules deze mooie plaats te veroveren. Dat belooft nog wel wat voor de toekomst!

Komende zaterdag heeft de jeugd de seizoensafsluiting en hierna mag er weer volop genoten worden van de zomervakantie zodat we op 10 september weer volledig uitgerust kunnen starten.


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code