Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Aankondiging BSV Open en GP-Rapidtoernooi

Beste schaakliefhebber, graag uw aandacht voor de volgende 2 toernooien georganiseerd door de Blerickse Schaakvereniging.

Herfsttoernooi Tegelen

Afgelopen zondag werd het eerste jeugdtoernooi van dit seizoen weer gespeeld; het Herfsttoernooi in Tegelen. Van onze club deden 3 leden mee: Viet en Hoang Vu Dac en ons dubbellid Alexander Rutten.

Uitslagen ronde 3 interne competitie

Afgelopen maandag stond de derde ronde van de interne competitie op het programma.

Site bijgewerkt

De site is ondertussen weer een heel stuk bijgewerkt.

Little puzzle

Om te vieren dat alles weer werkt op de site dit kleine schaakprobleem:

Onderhoud aan website......

Het is voor de wedstrijdleider momenteel helaas niet mogelijk een stand te plaatsen. Ook is het niet mogelijk een reactie achter te laten. We hopen dit zo snel mogelijk te hebben verholpen. Hiervoor graag uw begrip. MvG Dirk

Interne competitie weer gestart

Gisteravond begon onze interne competitie voor dit jaar, zoals gebruikelijk met een van de spannendste avonden van het seizoen. We waren met 20 deelnemers, en we werden meteen op sterkte ingedeeld. Dus spectaculair werd het zeker...

Sjef Sendentoernooi 2014

Vanavond startten we ons seizoen wederom met een leuk snelschaaktoernooitje, wat ook bedoeld was voor de niet-leden. We hadden 19 deelnemers, iets minder als vorig jaar, maar dat maakte voor het succes van de avond niet veel uit.