Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

BSV sluit externe competitie in stijl af!

De BSV heeft in de Jo Gerris hallen in roermond tijdens de slotronde van LISB-bondscompetitie een mooie 5½-2½ zege geboekt op het 2de team van Schaesberg.

Indeling finalepoule's bekend

Gisteravond zijn de laatste partijen van de 2de cyclus gespeeld. Marina won van Niek, Sjef won van Wil en Dirk won van Roland waardoor nu de finalepoules bekend zijn.

BSV wint de avondcompetitie

Afgelopen dinsdag heeft het avondcompetitieteam van de BSV de laatste ronde van de avondcompetitie gespeeld tegen Tegelen. Bij een gelijkspel of zelfs een kleine nederlaag zou het kampioenschap een feit zijn. Er werd echter niets aan het toeval over gelaten. In Tegelen werd het 0-4 voor de onze en was het kampioenschap een feit!

Finale KO-Beker: Roland - Dirk

Gister is de halve finale finale gespeeld in de KO-beker.

Tactische opstelling Geleen 2 wordt BSV fataal

Jullie dachten zeker al nu ze hebben verloren komt er geen verslag maar dat liet op zich wachten aangezien ik zelf tot gisteravond in Rome zat!

BSV 1 neemt 1-0 voorsprong tegen Geleen 2

Gisteren is er een wedstrijd vooruitgespeeld voor de 6de ronde van de externe competitie. Dirk Bergmans speelde met wit op bord 3 tegen Pim Du Chatinier en won.

Kampioenschap avondcompetitie bijna een feit!

Gisteravond heeft de BSV een fraaie zege geboekt in de avondcompetitie. In Blerick werd het 3-1 voor de BSV.

Vanavond belangrijke wedstrijd avondcompetitie

Het avondcompetitieteam van de BSV speelt vanavond een cruciale wedstrijd tegen Venlo 1. Bij winst is het kampioenschap vrijwel zeker een feit. Deze wedstrijd stond eerst voor vorige week gepland, maar kon op het laatste moment geen doorgang vinden.