Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Viet en Hoang op het PJKL

Zoals gebruikelijk vonden de persoonlijke jeugdkampioenschappen van Limburg weer plaats tussen Kerst en Nieuwjaar. Om het aantal deelnemers wat te vergroten is het aantal speeldagen wel ingekort ten opzichte van voorgaande jaren. De A, B en C categorieën begonnen al op vrijdagavond. De overige categorieën hoefden alleen op zondag 29 december aan te treden. Van onze eigen club deden twee jeugdleden mee. Viet speelde in de D en Hoang in de F.

Uitslagen Kersttoernooi 2013

Maandag 23 december organiseerde de Blerickse Schaakvereniging wederom het jaarlijkse Kerst-invitatietoernooi. Met 20 deelnemers hadden we een mooie opkomst.

Een wijze les hoe het niet moet

Meestal worden hier de meest mooie overwinningen besproken. Hier een voorbeeld hoe het niet moet.

Uitslagen ronde 3 BSV Open

Afgelopen maandag is ronde 3 van het BSV Open verspeeld. Enkele leuke en verrassende uitslagen waren er wel te noteren. Na 3 ronden hebben alleen Roland van Vliembergen en Henk van Gool nog de maximale score

Partijfragment Roland-Niek

Leuke gedachtekronkel, maar helaas weet Fritz het weer beter.

Indeling Ronde 3 BSV Open

Aankomende maandag wordt alweer de 3de ronde van het BSV verspeeld. Er zijn nog 4 koplopers met 2 punten en die spe;en op de bovenste 2 borden tegen elkaar. Dit zijn onze local hero's Roland van Vliembergen tegen Niek Philipsen en Bill Kortenoeven tegen titelfavoriet Henk van Gool.

Uitslagen en stand Ronde 12

BSV1 - MSV-VSM 2: 1½-6½.....

Achterstallig onderhoud deel 2: Van deze ronde helaas alleen van Marina een verslag mogen ontvangen. Wellicht speelde mee dat het een totale wanprestatie van onze kant was. De verslagjes bij de overige partijen komen van de teamleider.

DJC-2-BSV1 6-2....ouch!

Achterstallig onderhoud deel 1: Deels excuses van mijn kant. Ik heb van 5 personen zoals afgesproken korte (en 2 uitgebreide) verslagjes ontvangen. Daarna heb ik een oproep gedaan om het compleet te krijgen. Helaas is hier niets meer op binnengekomen maar in afwachting hiervan is het verlag ook niet meer online gezet.

Partij analyse: Simon-Maarten

Uitslagen Ronde 11

De uitslagen van ronde 11.