Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Interne competitie Ronde 3

Ook deze week zijn er geen grote verassingen bij de interne competitie. Niek Philipsen speelde erg goed tegen Paul van der Wouw, wat hem dan ook een punt opleverde. Op bord 2 werd een spannende partij gespeeld tussen Dirk Bergmans en Marina van Vliembergen. Uiteindelijk trok Dirk aan het langste eind. De uitslagen volgen hieronder.

Interne competitie Ronde 2

De tweede ronde van de interne competitie was een stuk sneller klaar als de eerste ronde. Rond kwart over 10 waren alle uitslagen binnen. Ook de uitslagen zijn niet verrassend te noemen, als je naar de ratings kijkt.

Interne competitie weer van start

Maandag 14 september is de interne competitie weer begonnen. Dit jaar met wel liefst twee nieuwkomers, namelijk Niek Philipsen en Sjaak van Galen. Ook doet John Kerren dit seizoen weer mee. Ook Paul van der Wouw, vorig jaar nog tweede in groep 2, doet dit jaar goed mee, met een winst tegen Sjef Senden. Hij had na afloop van het vorige seizoen ook al aangekondigd dit jaar voor het clubkampioenschap te gaan.

Openings Snelschaaktoernooi 2009

Ook dit jaar werd het jaarlijkse snelschaaktoernooi van de BSV weer goed bezocht. Er waren wel liefst 26 deelnemers, waaronder de kampioen van vorig jaar, Egbert Clevers. Hij was ook nu weer de grote favoriet voor de titel. Zijn grootste concurrenten waren onze eigen Dirk Bergmans en Jan op de Laak uit Venlo, die beiden ook bekend staan om hun goede snelschaak-kwaliteiten.