Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

BSV-ers verrassen op het Rabo Open!

Zoals we het graag zien hebben enkele BSV-ers weer eens in positieve zin van zich laten spreken op het Rabo Open. Voor de grootste verrassing zorgden Axel Plate en Maria Rahawadan. Zij versloegen respectievelijk de op papier veel sterkere Karl Jacobitz en Hans Leenders. Simon speelde knap remise tegen Wouter Smeets.

Overwegend goede start BSV-ers op Rabo Open

Ook dit jaar doen er weer enkele BSV-ers mee aan het Rabo Open in Venlo. Dit toernooi wordt gespeeld over 7 avonden en de resulaten tellen mee voor de ratinglijst van de schaakbond.

Niek Philipsen winnaar rapidcompetitie 2011/2012!

Afgelopen maandag is de laatste ronde in het interne rapidkampioenschap verspeeld. Na de eerder gespeelde 6 ronden ging Niek aan kop gevolgd door Roland en Dirk. Roland was goed in vorm, en won de eerste ronde van Dirk, waardoor de rapidkampioen in ronde 8 bepaald zou worden in de partij Niek-Roland.

Nieuwe KNSB ratinglijst verschenen

De KNSB heeft een nieuwe ratinglijst gepubliceerd met daarin wisselende resultaten voor de BSV-ers. Grootste stijgers zijn Frans Hol, Paul van der Wouw en Sjaak van Galen die beloond werden voor hun goede resultaten in het tweede team van de BSV.