Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Gess 1 - Blerick 2 (deel 2)

Zondag 13 maart reden we naar het gezellige Sittard om aldaar tegen GESS te spelen. Voor ons stond er niets meer op het spel en konden we vrijuit spelen. Het weer was heerlijk en de zon scheen dan ook rijkelijk de speelzaal binnen.

Uitslagen Ronde 6 BSV Open

Gisteren stond de voorlaatste ronde van het BSV open op het programma.

Mooie online partij van Frans Hol

Op verzoek van Frans hieronder een verslag van online partij die hij begin dit jaar heeft gespeeld en toegegeven, er zitten een paar mooie offers in! Bij de partij de analyse van Frans zelf.

Indeling Ronde 6 BSV Open

Maandag staat de voorlaatste ronde van het BSV Open op het programma.

Gess 1 - Blerick 2 (deel 1)

De zesde en voorlaatste ronde alweer !

Een-na-laatste ronde 1e cyclus

Vanavond hebben we de 16e ronde van de 1e cyclus gespeeld. We hadden vrij veel remises. Misschien zijn sommige spelers begonnen hun goede positie op de ranglijst te consolideren met risicoloos spel?

Examens jeugd

Op zaterdag 27 februari was het voor 3 van onze jeugdleden zo ver: hun eerste schaakexamen. Nadat ze 2 weken eerder met succes een proefexamen hadden afgerond en we in de week voor het examen nog wat extra stof hadden herhaald, waren ze er helemaal klaar voor.

Blerick 2 - Horst (deel 2)

Zondag 14 februari was Horst onze tegenstander en daar hadden wij nog een appeltje mee te schillen. Wij speelden vorig jaar voor het kampioenschap en Horst kaapte in de laatste wedstrijd de titel voor onze neus weg. We waren gewaarschuwd en strijdlustig.

Peter Smith - Sander Arts

Sander is een van de nieuwe aanwinsten van onze vereniging en hij laat al meteen van zich horen. Als je de volgende partij naspeelt (die Sander zelf heeft geanalyseerd), dan zie je direct dat er veel potentie in deze nieuwe speler zit. Goede aanwinst ook voor de externe competitie.