Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Een aantal leuke schaakfeitjes

Deze leuke schaakfeitjes kwam ik tegen op het internet.

Partijfragment Marina-Dirk, finalepoule R3

Gisteren was er nog wat vuurwerk op het einde van de partij tussen Marina en mij.

Laatste ronde regiocompetitie

Afgelopen zaterdag was het dan weer zo ver: de laatste ronde van de regiocompetitie. Ondanks de nogal tegenvallende deelnemersaantallen, is het toch nog een spannende strijd geworden. Waar het bij het schaatsen in de Adler Arena vooraf al duidelijk was wie er met goud naar huis zou gaan, was dat bij het schaken in ’t Ald Weishoes nog lang niet duidelijk. In de categorie stap 3 en hoger moest de uiteindelijke eindstand zelfs worden gebaseerd op weerstandspunten en Sonneborn-Berger punten.

10 vragen aan......... Dirk Bergmans

Dit is de eerste editie van de nieuwe rubriek '10 vragen aan' op de website van de BSV. Om de zoveel tijd zullen we een (oud)lid interviewen om zo eens wat meer te weten te komen over die persoon.

Uitslagen ronde 5 BSV Open

In ronde 5 heeft Henk van Gool van de Venlose SV een voorschot genomen op de titel bij het BSV Open. Hij versloeg met de witte stenen Peter Schoeber en heeft met 5 uit 5 een gat geslagen van 1.5 punt op een zestal achtervolgers.

Indeling Ronde 5 BSV Open

Aanstaande maandag staat ronde 5 van het BSV Open op het programma. We mogen de computer weer dankbaar zijn voor een mooie indeling.

E.W.S. verslaat Blerickse SV2 overtuigend

Waarom een verslag schrijven als mijn tegenstander dit al uitstekend op papier heeft gezet. Hier het verslag van Kees Moolenaar:

Een leuk matnetje!

Een grappig matje in een potje op het internet:

Noteren blijft lastig....

Uitslagen en standen

Het heeft even geduurd maar daar zijn ze dan! De uitslagen en standen van de drie groepen.