Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Tata Steel 3de ronde door Maarten Toll

Zoals elk jaar nemen we met een man of 6 weer met veel plezier deel aan de weekendvierkamp van het Tata Steel toernooi in Wijk aan Zee.

Uitslagen ronde 4 BSV Open

Gisteren waren we alweer toe aan ronde 4 van het BSV Open vooralsnog maakt Henk van Gool zijn favorietenrol volledig waar. Met de zwarte stukken versloeg hij Roland van Vliembergen, de enige andere speler dit tot op heden een 100% score kon noteren.

Een avondje schaken in Langenboom

Afgelopen weken kreeg ik enkele malen via onze secretaris of via andere paden een uitnodiging om mee te doen aan het Rappe Schakers Wis toernooi in.....Langenboom.

Indeling Ronde 4 BSV Open

Aanstaande maandag spelen we alweer ronde 4 van het BSV Open. Koplopers Roland van Vliembergen en Henk van Gool spelen tegen elkaar. Achtervolger Peter Schoeber speelt met de witte stukken tegen Nico van der Hoogt.

Een partijtje op chess.com

Ik speel de laatste tijd 10 minuten partijtjes op chess.com en soms zit er een leuk verloop van de partij in. Natuurlijk is het een blunder van mijn tegenstander, maar toch vermakelijk.

Tata Steel ronde 3: schakers zijn ook maar mensen

In ronde 3 wordt door de computer een winstvariant gevonden die de schakers hebben gemist. Grappig zijn achteraf de interviews. Zelfs de grootmeesters hebben zoiets van: "ach, leuk gevonden door de computer". Ze hebben zich er allang bij neergelegd dat deze beter zijn en verder rekenen dan zijzelf.

Uitslagen Ronde 13

Goed gezind begonnen we maandag aan het nieuwe jaar.