Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Joep Nabuurs winnaar open rapidkampioenschap

Afgelopen zaterdag is het jaarlijkse open Noord-Limburgse rapidkampioenschap verspeeld. Het deelnemeraantal viel met 28 wat tegen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Uitslagen ronde 1 BSV Open

Afgelopen maandag is het BSV Open van start gegaan met liefst 31 deelnemers. Er waren enkele zeer interessante partijen, maar uiteindelijk waren de meeste uitslagen toch volgens ratingverwachting.

Indeling Ronde 1 BSV Open

Aanstaande maandag gaan we van start met de eerste editie van het BSV open. Het deelnemersaantal staat op 31.

Aanmelding BSV Open sluit zaterdag 18.00 uur

Het is nog mogelijk tot aanstaande zaterdag 18.00 uur om je aan te melden voor het BSV Open.

Aankondiging BSV Open en GP-Rapidtoernooi

Beste schaakliefhebber, graag uw aandacht voor de volgende 2 toernooien georganiseerd door de Blerickse Schaakvereniging.

Uitslagen ronde 6

Uitslagen Ronde 5

Maandag waren er tien partijen. In de top deden Dirk, Niek en Edwin goede zaken. In de middenmoot wist Maarten en Maria te winnen. Jos en Paul deelden na een lange partij gebroederlijk de punten en Willem, Toine en Sjaak wonnen. Peter Timmermans haalde snel tegen Piet de winst binnen, waarna beide nog heel lang gezellig in het café speelden.

Uitslagen en stand rapid ronde 1,2,3

Maandag werden de eerst 3 ronden in de Rapidcompetitie gespeeld. De huidige rapidkampioen, Edwin Griesheimer liet zien waarom hij rapidkampioen is. Dirk Bergmans deed het iets beter door tegen iets betere tegenstanders te scoren. Het tweede familie-duel tussen Roland en Marina van Vliembergen, wist Marina te winnen, in een partij die zeker net zo vreemd was als die in de interne reguliere competitie.

Voorlopige indeling LISB-competitie bekend

Wedstrijdleider Ynze Mengerink heeft de voorlopige indeling van de externe competitie bekend gemaakt. Teams hebben nog tot 4 oktober om eventuele bezwaren in de dienen maar volgens mij heeft hij prima werk geleverd.