Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

Interne competitie Ronde 9

De laatste ronde van de eerste cyclus viel gelijktijdig met een ronde van de avondcompetitie. Daarom was het niet zo druk; er waren maar 10 spelers.

Op het eerste bord speelden Roland en Marina, na een Franse ruilvariant, remise. Roland had namelijk genoeg aan een half punt om eerste te blijven.

Op de andere borden werd wel gestreden om een zo hoog mogelijke plaats. In de langstdurende partij wist Paul uiteindelijk te winnen van Niek.

Stand interne competitie na 8 ronden

Hieronder volgt de stand in de interne competitie na 8 ronden. Met nog maar een ronde te spelen mag het duidelijk zijn dat Roland, Dirk, Niek, Jos, en Marina bij de bovenste acht komen. De overige drie plaatsen kunnen nog door een hele grote groep binnengehaald worden: De nummers 6 tot en met 13 op de lijst hieronder kunnen zich in principe nog plaatsen.

Interne competitie Ronde 8

Gisteren is ronde 8 in de interne competitie gespeeld. Roland won van Niek en nam de koppositie weer over. Dirk won van Marina en bleef daarmee in het spoor van Roland.

2de zege BSV 1 in externe competitie

Het eerste team van de BSV heeft weer een zege geboekt in de 1ste klasse B. Ditmaal was het eerste team van SV Horst het slachtoffer. De eindstand na een spannende middag was 4½-3½. De BSV deelt met 4 uit 2 nu de koppositie met Hoensbroek Max Euwe en Leudal 2.

Interne competitie Ronde 7

De 7de ronde in de interne competitie is weer gespeeld. Niek Philipsen is de nieuwe leider na een overwinning op Dirk Bergmans.

Recordophaal oud papier!

Zaterdag 7 november hebben wij zoals de eerste zaterdag van de maand gebruikelijk is weer oud papier opgehaald in de Klingerberg te Blerick.

Stand interne competitie na 6 ronden

Hieronder volgt de stand in de interne competitie na 6 ronden. Opvallend is de hoge positie van talent Niek Philipsen en de lage positie van meervoudig clubkampioen Sjef Senden. Maar onthoud dat er nog niets gespeeld is! Na 9 ronden wordt de groep in 2-en gedeeld waarna het bovenste gedeelde verder gaat strijden voor het kampioenschap!

Interne competitie Ronde 6

De 6de ronde van de competitie is gespeeld met daarin vooral in het oog springend de topper tussen Dirk Bergmans en Roland van Vliembergen. De 2 spelers met de hoogste rating. In een franse opening leek het allemaal gelijk op te gaan maar na een onachtzaamheid van Roland kwam Dirk een kwaliteit voor te staan en gaf dit niet meer uit handen. Reuzendoder Jos Mannens kon het deze keer niet bolwerken tegen aanstormend talent Niek Philipsen.