Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Zoeken in het archief

Categorie:
Jaar:
Maand:
Zoektekst:

LiSB ronde 6: Leudal 2 - Blerick 3: 3,5 - 2,5

Indeling ronde 7 BSV open

Aankomende maandag staat de laatste ronde van het BSV open op het programma. Het beloofd een ultieme ontknoping te worden want de 4 kanshebbers spelen op de bovenste 2 borden tegen elkaar.

Dimitri ten Have in actie op het NK-jeugd

Tegelen levert al jaren velen schaaktalenten af zoals Max Warmerdam en Siem van Dael en nu ook Dimitri Ten Have die sinds een paar maanden bij ons intern meespeelt.

Koningstoernooi afgelast

Doordat er dit jaar geen geschikte locatie is gevonden om ons jaarlijkse Koningstoernooi te organiseren, zien wij ons als organisatie genoodzaakt om dit jaar het toernooi niet door te laten gaan. Volgend jaar hopen wij jullie natuurlijk weer allemaal als vanouds te kunnen begroeten.

Ronde 2 finalepoules

Afgelopen maandag werd de tweede ronde in de finalepoules gespeeld. Het was voor mij een genot om te zien dat er zoveel spannende partijen gespeeld werden. En ook vanavond werd er nog een partij gespeeld tussen Dirk en Niek, waarvan ik te horen heb gekregen dat het een spannende pot was geweest, ondanks de ietwat saai klinkende remise-uitslag.

Uitslagen en stand na ronde 6 BSV open

Gisteren is de op een na laatste ronde gespeeld en de strijd om de eindoverwinning is spannender dan ooit. Niek Philipsen liet een halfje liggen tegen Simon Plukkel en Jose Alonso wist zijn partij tegen Rob Haarsma wel te winnen. Beiden gaan nu met 5 uit 6 aan kop.