Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

BSV-ers verrassen op het Rabo Open!

Zoals we het graag zien hebben enkele BSV-ers weer eens in positieve zin van zich laten spreken op het Rabo Open. Voor de grootste verrassing zorgden Axel Plate en Maria Rahawadan. Zij versloegen respectievelijk de op papier veel sterkere Karl Jacobitz en Hans Leenders. Simon speelde knap remise tegen Wouter Smeets.

Verder speelde Maarten Toll een erg sterke partij tegen Henk van Gool en leek zelfs op de winst af te stevenen maar Henk wist de stelling nog knap om te buigen.

Ook Gerard Kortenoeven speelde fantastisch tegen Peter Schoeber. Na een fraai stukoffer van Gerard na 5 zetten zonder ogenschijnlijke compensatie moest Peter nog een kwartier vol aan de bak en wist hij uiteindelijk de winst nog binnen te slepen.

Wij hopen in de toekomst Gerard zover te krijgen dat hij enkele clinics wil verzorgen over deze bijzondere openingen die hij als geen ander beheerst.

Dirk Bergmans

-

Edwin Griesheimer

1-0

Maarten Toll

-

Henk van Gool

0-1

Axel Plate

-

Karl Jacobitz

1-0

Simon Plukkel

-

Wouter Smeets

0.5-0.5

Maria Rahawadan

-

Hans Leenders

1-0

Peter Schoeber

-

Gerard Kortenoeven

1-0

Sjef Senden

-

Bye

0.5


Ja, het is jammer, ik speel liever tegen mensen buiten onze vereniging, tegen BSVers speel ik toch al vaak genoeg. Maar niet getreurd, hopelijk wordt het een intressante pot, Sjef

oops, Moet natuurlijk 2 uit 2 zijn voor Dirk

Het gaat goed bij het Venlose toernooi !! Aanstaande donderdag doet Sjef ook mee (hoera)!!! Helaas voor mij, moet ik tegen hem. Dirk doet het heel goed met 2 uit 4. Maria heeft haar klassieke koningsaanval gebruikt om Hans zo in de problemen te brengen dat hij uiteindelijk door zijn tijd ging.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code