Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Blerick Bishops van start gegaan!

In tijden van de corona-crisis hebben we ons heil online gezocht! We hebben een online club opgericht met de niet te missen naam: De Blerick Bishops.

Onze super coole online club is toegankelijk gratis voor:
- Alle leden van de BSV
- Alle deelnemers van het BSV Open
- of tegen betaling van een eenmalige bijdrage van €10,- kun je ook meedoen, wat ten goede komt aan onze jeugdopleiding

Gisteren hebben we als vervanging van onze clubavond ons eerste toernooi gespeeld. Het speeltempo bedroeg 10 minuten per persoon en het toernooi ging over 7 ronden. Er waren 22 deelnemers en de winnaar was volgens verwachting onze Siemba.


Zolang de clubavond op maandag niet door kan gaan spelen we elke maandagavond om 20.15 een toernooi volgens ditzelfde format. Inmiddels hebben nog meer leden zich gemeld en zitten we ondertussen op een aantal van 30.

Voor aankomende donderdag 20.15 staat er ook een toernooi op de planning. Dit is voor de echte snelschakers onder ons. We spelen dan volgens de Arena mode een uur lang partijtjes van 3 minuten + 2 seconden per zet. Dit is geen ronde systeem, voor elke overwinning zijn punten te behalen en voor een reeks nog eens extra punten. Na 60 minuten wordt de balans opgemaakt en wie de meeste punten heeft behaald wint. We spelen dan dus maximaal een uur.

Hopelijk allemaal tot dan!


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code