Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Winnaars poule 3 en 4 bekend

De interne competitie van dit seizoen loopt op zijn einde. Er zijn nog maar twee speeldata: aanstaande maandag, en de week daarop. Desondanks is het in een hoop groepen nog spannend. Afgelopen maandag werd echter duidelijk wie groep 3 en 4 gewonnen hebben.

Interessant genoeg kwam dit niet doordat de spelers in kwestie zelf een partij voor de competitie aan het spelen waren. Ze waren beiden actief in een ad hoc rapidtoernooitje onder de aanwezigen die geen officiële partij gepland hadden staan.

Ik heb het natuurlijk over Simon Plukkel in finalepoule 3 en Axel Plate in finalepoule 4. Ze hadden beiden een goede score neergezet, maar er was nog een concurrent die wel moest spelen.

In poule 3 ging het om de wedstrijd tussen Paul van der Wouw en Maarten Toll. Een waar spektakel, waar Paul uiteindelijk van Maarten won.
Nog langer duurde de wedstrijd tussen Maria en Peter in poule 4. Peter won die uiteindelijk, waardoor Maria met nog een wedstrijd te gaan Axel niet meer kan passeren.

Voor de duidelijkheid: de tussenstanden en uitslagen in alle poules zijn te vinden via "Competitie" in de balk hierboven.


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code