Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Uitslagen Ronde 9 interne competitie

Vanavond speelde een van onze jeugdleden, Frans Hol, voor het eerst een partij mee bij de interne competitie van de volwassenen. Hij is van plan om de rest van het seizoen gewoon mee te blijven spelen. We zullen zien of hij zich voor de tweede finalegroep weet te plaatsen ondanks het kleine aantal rondes wat hij nog mee kan doen deze cyclus.

Verder ontbraken Dirk Bergmans en Marina van Vliembergen vanavond bij de interne competitie. Dit wel met een goede reden. Marina moest namelijk een partij vooruit spelen voor de externe competitie, en met succes: We staan nu 1-0 voor op HSDV.

Om personen die extern vooruit spelen niet te benadelen en niet te bevoordelen krijgen Marina en Dirk wel punten ondanks dat ze afwezig zijn. Het aantal punten wat ze krijgen is precies het deel van de punten die ze in reguliere partijen behaald hebben. Dus 88% winstpercentage wordt 0.88 punt. Het ziet er wat vreemd uit in de stand, maar lijkt de eerlijkste oplossing te zijn.

De stand is trouwens altijd te vinden op de pagina voor de competitie. Deze kan rechtsstreeks bereikt worden via http://blericksesv.nl/Competitie.aspx?cid=23.

Uitslagen ronde 9:
Roland van Vliembergen - Simon Plukkel½-½
John Kerren - Sjef Senden1-0
Niek Philipsen - Axel Plate1-0
Paul van der Wouw - Jos Mannens1-0
Toine Janssen - Willem Vermulst0-1
Maria Rahawadan - Hans Peters0-1
Frans Hol - Sjaak van Galen1-0
Thei Hazendonk - Piet Hendricks1-0
Jan Oppers - Bye1-0
Marina van Vliembergen - Externn.n.b.
Dirk Bergmans - Externn.n.b.


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code