Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Start Jeugd op 5 september

Het seizoen 2014-2015 was een erg geslaagd seizoen voor onze jeugd. Een aantal leden hebben deelgenomen aan toernooitjes in de buurt, waaronder ons eigen Koningstoernooi. En ook de deelname aan de Limburgse Kampioenschappen was succesvol. Hoang Vu Dac heeft door zijn 2e plaats hierbij mogen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap.

Ook op de clubochtend hadden we een spannende competitie. Vooral de strijd om de 3e plaats lag volledig open. Danny de Mai, pas een paar maanden lid van onze vereniging, wist heel knap deze plek te veroveren. Hoang wist zijn broer af te troeven in een spannende strijd en behaalde daarmee de titel “jeugdkampioen van de bsv”.

IMG_20150704_115750297.jpg

Naast al die leuke partijen heeft de jeugd ook elke zaterdagochtend les gehad. Twee van onze jeugdleden hebben zoveel bijgeleerd, dat ze ook op examen konden. En niet zonder succes, ze zijn allebei ruim geslaagd.

Thijn.JPG

Ter afwisseling hebben we ook spellendagen, een pepernotentoernooi en onze seizoensafsluiting gehad. Dit jaar zijn we naar (het nu failliete) Yumble geweest. Getuige de foto was dit ook een zeer geslaagde dag.

 yumble.jpg

Wij hopen dat volgend seizoen net zo’n succes word en gaan vanaf 5 september hier weer hard ons best voor doen.


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code