Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Schaakpartij ronde 6 B.S.V. Open

Er waren enthousiaste reacties over de schaakpartij van Maarten Toll en mij (Frank van Overbeek) van afgelopen maandagavond.

N.a.v. hiervan heb ik Maarten gevraagd of hij bezwaar had dat deze partij op onze site (B.S.V.) zou komen. Maarten had geen bezwaar, maar de variant – die wij beiden gemist hebben – en door Nico in de analyse gevonden, wilde hij wel vermeld zien. Ik denk, terecht.
In ieder geval wil ik Maarten nogmaals danken voor de medewerking en heb ik de analyse geschreven in een soort verhaal. Dat is een beetje een hobby van mij.

Veel naspeel plezier gewenst…..


Dag Ronald,

Je bent van harte welkom! We hebben een mooie mix tussen een serieuze pot schaak in combinatie met een leuke gezellige sfeer. Hopelijk tot binnenkort, we spelen elke maandag van 20.00 uur in 't Raodhoes.

Vriendelijke schaakgroeten namens de voorzitter, Dirk Bergmans

de fraaie zet is lh5. De koning kan niet naar d8, dan geeft toren onmiddelijk mat op d7. Er rest dus alleen f8, daarna kd7 check, en weg is de dame. leuke partij. Ik kom binnenkort eens binnenlopen om te kijken of deze vereniging wat voor mij is, ik schaak veel online, en met software zoals arena, houdini en deep fritz. Schaken op een vereniging heb ik nog nooit gedaan, lijkt me leuk. Tot snel. Groeten, Ronald.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code