Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

JeugdschaakVenlo-Blerick.nl

Wij zijn als Blerickse Schaakvereniging een sterk groeiende vereniging en we zijn de laatste jaren van 1 tot 5 externe teams gegroeid met als topjaar 2017, waarin we met drie teams promoveerde naar een hogere klasse en waarin we door de LiSB werden uitgeroepen tot club van het jaar. 
Aangezien het bij de senioren goed gaat ligt de focus de komende jaren op de jeugd. 
pion.png
Met een volledige nieuwe jeugdcommissie zijn we voortvarend van start gegaan en willen we starten met de jeugd op de vrijdagavond. De Blerickse Schaakvereniging wil namelijk dat zoveel mogelijk kinderen kennis maken met het schaakspel.

Dit kennismaken kan vanaf 12 oktober om 18.00 uur in 't Raodhoes, maar ook als je al kunt schaken ben je natuurlijk van harte welkom. 
Wij trainen de kinderen aan de hand van de beroemde stappenmethode, maar daarnaast is er veel ruimte voor het spelen tegen de andere kinderen van de club of andere verenigingen.

Ga de uitdaging aan en kom 12 oktober naar 't Raodhoes. 
De eerste twee maanden kun je sowieso gratis uitproberen dus je hebt niets te verliezen en misschien speel je tegen 1 van deze kanjers.

IMG_9615-2.jpgIMG_9618-2 - Copy.jpg


De Tegelse Schaakvereniging wenst de Blerickse SV veel succes met haar jeugd. Wij zien uit naar veel en mooie wedstrijden tussen onze jeugdspelers.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code