Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Geslaagde examens jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. 2 jeugdleden hadden weer voldoende kennis om op examen te mogen gaan.

Voor Jules was het amper een jaar geleden dat hij op examen ging voor stap 1 en nu was hij al klaar om zijn stap 2 examen te maken. Stap 2 vond hij wel wat moeilijker, dus voor de zekerheid werden er toch maar een aantal stellingen opgezet. Ondanks dat het opzetten van stellingen natuurlijk extra tijd kost, was Jules nog steeds ruim binnen de tijd klaar. En toen kon het nagelbijten beginnen, terwijl examinator Hans Janssen begon met het nakijken. Niet alle opgaves waren goed beantwoord, maar gelukkig bleven er nog genoeg goede antwoorden over om geslaagd te zijn voor stap 2.

De andere examenkandidaat was Milan. Voor Milan was het zijn allereerste examen, stap 1. Milan was zelfs zeer ruim binnen de tijd klaar, waarop Hans besloot om Milan nog maar eens opnieuw naar zijn antwoorden te laten kijken. Binnen 5 minuten kwam Milan echter alweer terug, zonder dat hij iets had aangepast. Hans heeft vervolgens alle antwoorden goed onder de loep gelegd, maar kon geen enkele fout ontdekken. Chapeau! Of zoals Hans het zei: "10 met een griffel. Top!"
DSC01210.JPG
Hans heel erg bedankt voor het examineren! En Milan en Jules van harte gefeliciteerd met jullie diploma's en heel veel succes met de volgende stap!


Allebei natuurlijk gefeliciteerd en op weg met de volgende stap

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code