Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Dirk prolongeert clubkampioenschap

Gisteren heeft Dirk, zoals verwacht, zijn titel van clubkampioen geprolongeerd. Dirk had aan een half puntje uit twee partijen genoeg. Maar toen hij gisteren tegen Jan op de Laak diens lopers wist te blokkeren, ging hij gewoon vol voor de winst. En inderdaad lukte het hem om de partij met een vol punt af te ronden.
De simultaan van de clubkampioen (29 juni) wordt dit jaar dus weer door Dirk gegeven.

Ondertussen speelden ook de andere concurrenten voor de eerste plek in poule 1 onderling remise, wat eigenlijk ook al genoeg was voor Dirk om zeker te zijn van de titel.

Voor de onderste drie plaatsen in groep 1 zijn de resterende inhaalpartijen nog wel van belang. Als Edwin alles verliest, is hij vierde. Wint hij alles, dan is hij tweede. In alle andere gevallen is hij derde.

In poule 2 blijft het spannend. Bill heeft gewonnen van Maria, maar met de geringe verschillen tussen de spelers in poule 2 blijft bijna alles nog mogelijk.
In poule 3 heeft Maarten de tweede plaats veiliggesteld met een winst op Frank.
En in poule 4 hebben zowel Axel en Maria gewonnen, en is de volgorde dus ook niet meer gewijzigd sinds vorige week: Peter blijft derde.
Ten slotte poule 5: door een winst van zowel Frans als van Jan gaat het om de eerste plaats in poule 5 nu tussen hen. Toine is derde geëindigd.

Uitslagen ronde 6:
Edwin Griesheimer - Roland van Vliembergen½-½
Dirk Bergmans - Jan op de Laak1-0


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code