Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Tweede avond rapidcompetitie

Vanavond vond de tweede speelavond van de rapidcompetitie plaats. Hieronder staan de uitslagen van de tiende ronde, de uitslagen van alle rondes en de tussenstand zijn te vinden op de bijbehorende competitiepagina.

Na de eerste avond waren er vier spelers aan de leiding, met 3,5 of 4 uit 5. Dit waren Niek Philipsen, José Alonso, Bill Kortenoeven en Dirk Bergmans. Na vanavond zitten deze spelers nog steeds in de top-5, maar voegde Roland van Vliembergen (eerste avond ziek) zich bij hun gelederen.

Wel veranderde de volgorde vanavond, en is het onderscheid wat groter geworden. Momenteel staan José en Dirk praktisch gelijk, op ongeveer een winstpartij gevolgd door Roland en Niek, die ook praktisch gelijk staan, maar dan dus op de 3e en 4e plaats. En Bill wordt inmiddels op de hielen gezeten door een heel peloton, tot aan plek 12!

Kortom: er kan nog van alles gebeuren. En gezien het winstpercentage van 70% en 75% bij de top van het klassement, zijn ook zij zeker niet onaantastbaar. Wordt vervolgd (op 13 februari)...

Uitslagen ronde 10:
José Alonso - Roland van Vliembergen0-1
Dirk Bergmans - Frank van Overbeek1-0
Niek Philipsen - Niek Sijbers½-½
Maarten Toll - Bill Kortenoeven1-0
Frans Hol - Jan op de Laak1-0
Shafiq Olia Sekandari - Simon Plukkel0-1
Loek Veeger - Peter Schoeber0-1
Axel Plate - Abdul Raouf Mamund0-1
Maria Rahawadan - Jos Mannens1-0
Sander Arts - Paul van der Wouw0-1


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code